Vedecký časopis NPPC Journal of Food and Nutrition Research patrí medzi špičku

Jediný slovenský vedecký časopis v oblasti potravinárskeho výskumu, Journal of Food and Nutrition Research, dosiahol podľa spoločnosti Thomson Scientific za minulý rok impact factor - IF= 1.95.

Časopis vydáva Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum.
Časopis nadväzuje na dlhoročnú tradíciu vydávania Bulletinu potravinárskeho výskumu ako prvého slovenského vedeckého potravinárskeho periodika. Journal of Food and Nutrition Research uverejňuje príspevky zamerané na základný a aplikovaný výskum v oblasti chémie, fyziky, mikrobiológie, výživových aspektov, bioaktivity, kvality, bezpečnosti a technológie potravín. Časopis vychádza 4x ročne v anglickom jazyku. Uvedený úspech je výsledkom úsilia redakcie časopisu, dominantne  šéfredaktora RNDr. Tomáša Kuchtu, DrSc., zástupcu šéfredaktora Ing. Martina Polovku, PhD. a technickej redaktorky Ing. Zuzany Lichnerovej, kontinuálne zvyšovať odbornú úroveň a vedecký dosah časopisu.

Link na časopis a pokyny pre autorov nájdete - TU

Kalendár podujatí

december 2017
Po Ut St Št Pi So Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31