Vedecký časopis NPPC Journal of Food and Nutrition Research patrí medzi špičku

Jediný slovenský vedecký časopis v oblasti potravinárskeho výskumu, Journal of Food and Nutrition Research, dosiahol podľa spoločnosti Thomson Scientific za minulý rok impact factor - IF= 1.95.

Časopis vydáva Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum.
Časopis nadväzuje na dlhoročnú tradíciu vydávania Bulletinu potravinárskeho výskumu ako prvého slovenského vedeckého potravinárskeho periodika. Journal of Food and Nutrition Research uverejňuje príspevky zamerané na základný a aplikovaný výskum v oblasti chémie, fyziky, mikrobiológie, výživových aspektov, bioaktivity, kvality, bezpečnosti a technológie potravín. Časopis vychádza 4x ročne v anglickom jazyku. Uvedený úspech je výsledkom úsilia redakcie časopisu, dominantne  šéfredaktora RNDr. Tomáša Kuchtu, DrSc., zástupcu šéfredaktora Ing. Martina Polovku, PhD. a technickej redaktorky Ing. Zuzany Lichnerovej, kontinuálne zvyšovať odbornú úroveň a vedecký dosah časopisu.

Link na časopis a pokyny pre autorov nájdete - TU

Predaj priestoru

Kalendár podujatí

október 2017
Po Ut St Št Pi So Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5