06.06.2018

Sympózium „Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR“

Dňa 1.6.2018 sa v Bratislave konalo odborné sympózium „Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR“ pri príležitosti osláv 100.-ho výročia založenia ČSR. Sympózium sa konalo pod záštitou ministerky pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR.

Sympózia sa zúčastnili zástupcovia ministerstiev, kontrolných organizácií, výskumných a vzdelávacích inštitúcií a priemyslu v SR a ČR.

Ako formát sympózia bola netradične zvolená diskusia za okrúhlym stolom riadená moderátorom, v prvej časti venovaná oblasti legislatívy a úradnej kontroly a v druhej časti oblasti vedy, výskumu a vzdelávania.

Diskusie oboch okrúhlych stolov sa ukázali ako veľmi podnetné a inšpiratívne.

Diskutujúcim odborníkom a moderátorovi sympózia vyslovujeme zo strany organizátora sympózia, Výskumného ústavu potravinárskeho NPPC, poďakovanie za ich cenné myšlienky a príspevok do diskusie.

Viac informácií nájdete - TU

Fotografie - TU

Kalendár podujatí

september 2018
Po Ut St Št Pi So Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30