14.07.2020

Dňa 9. júla sa v priestoroch Hotela Plus v Bratislave uskutočnil seminár s názvom Ako naštartovať inovačný potenciál slovenských potravinárov, ktorý zorganizovala Potravinárska komora Slovenska. Seminár bol určený pre zamestnancov potravinárskych spoločností z oddelenia výskumu, marketingu a obchodu, resp. majiteľov potravinárskych firiem. Jeho cieľom bolo informovať potravinárov o svetových trendoch v inováciách potravín, možnostiach zavádzania inovácií v potravinárskej praxi, spolupráci s výskumnými inštitúciami a možnosťami podpory inovácií z národných zdrojov a iných podporných programov.

Viac informácií - TU

Prezentácia NPPC - TU

Kalendár podujatí

august 2020
Po Ut St Št Pi So Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6